Lease en/of financiering

Een niet te vergeten kostenpost bij het aanschaffen van een volgend voertuig, of u nu particulier of zakelijk cliënt bent. Een lage aanschafprijs belast met ongunstige financieringsvoorwaarden betekent dat u een hogere winst voor uw lease- of financieringsmaatschappij bedongen hebt terwijl nu juist de bedoeling is dat u zelf profiteert.

 

Maatwerk

RAW Premium heeft uw werk uit handen genomen. Gespecialiseerd in het verlagen van de aanschafprijs en gepartnerd met verschillende leasemaatschappijen zodat het behaalde voordeel grotendeels ten goede van u blijft komen.

Geld lenen kost altijd geld, maar er is geen reden om meer te betalen dan nodig.

Lease- en/of financiering voor zakelijke cliénten

Als zakelijke cliënt heeft u uw eigen belangen en wensen. Het is prettig als een auto voor uzelf op naam van het bedrijf niet meer kost dan nodig, maar sterker en belangrijker wordt dit effect wanneer het gaat om auto's voor uw werknemers.

RAW Premium heeft partners aangetrokken om de auto's die wij voor u verzorgen zo voordelig mogelijk in een lease- of financieringsconstructie onder te brengen. Zeker wanneer u uw gehele wagenpark bij ons zou onderbrengen levert dit op contractbasis besparingen op die tot wel 35% kunnen oplopen, terwijl u en uw werknemers dezelfde voertuigen met dezelfde service genieten zoals u gewend bent.

Meer lezen

 
 

Lease- en/of financiering voor particulieren

Als particulier heeft u uw eigen belangen en wensen, RAW Premium zorgt voor maatwerk. Wat betreft uw auto, maar zeker ook wat betreft eventuele lease- en financieringswensen.

Resultaten zijn sterk afhankelijk van uw persoonlijke situatie, het betreffende voertuig en variabelen zoals de loopduur van uw contract. U kunt er echter vanuit gaan dat RAW Premium het meest optimale resultaat voor u realiseert.

Uw nieuwe auto moet immers een genotsobject zijn!

Meer lezen